Børn rammes, når forældre skændes

Børn rammes, når forældre skændes

Hvordan påvirker forældrekonflikter børns trivsel? Og hvilke indsatser beskytter børnene? Læs Center for Børnelivs beskrivelse af et omfattende britisk litteraturstudie, der svarer på disse spørgsmål. Dette studie hos VIVE (tidligere SFI) er en del af inspirationsgrundlaget for CRUNCH-projektets udforskning af tidlige indsatsers betydning i Danmark.

Tirsdag, 05 september 2017

Alvorlige og længerevarende forældrekonflikter kan skade børns trivsel og livchancer. Det er konklusionen på et omfattende britisk litteraturstudie af aktuel forskning om forældrekonflikter. Det indgår i et større projekt, der undersøger hvordan tidlige begivenheder og indsatser kan præge børn gennem hele livet.

Tirsdag, 05 september 2017

Der findes et væld af interventioner, kurser og indsatser, der har til formål at styrke parforhold og forebygge brud - blandt andet gennem kommunikationstræning og konflikthåndtering. En international gennemgang af evidens-baserede indsatser fra især engelsksprogede lande viser, at disse indsatser også har potentialet for at forbedre børnenes trivsel og livschancer.

OM CENTER FOR BØRNELIV

KONTAKT

Børns Vilkår

Trekronergade 26
2500 Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev