Mor i den moderne familie

Mor i den moderne familie

I dette nyhedsbrev kaster vi lys over temaet "Mødre". Den moderne kvinde kan få børn uden en partner og amme på den lokale café. Alligevel er det ikke altid, at moderskabet bliver som forventet. For hvad hvis lykken udebliver? Hvilken rolle spiller jordemødre og sygeplejersker for sårbare mødre - og kan moderglæden genfindes? Læs med og få den nyeste viden om "Mor i det 21. århundrede".

Onsdag, 12 april 2017

Mange familier udskrives hurtigt efter fødslen. Hvilke konsekvenser har det for mødrene og deres spædbørn – og hvordan sikres børnenes trivsel og forældrenes tryghed?

Onsdag, 12 april 2017

Flere og flere singlekvinder bliver gravide med donorsæd. Det viser Den Nationale Fødselskohorte. Har den moderne kvindes ønsker, drømme og behov for forældreskab og familiedannelse ændret sig, eller vælger kvinder i dag at blive solomødre af helt andre grunde?

Onsdag, 12 april 2017

Når et barn fødes for tidligt, kan det medføre en række ambivalente følelser hos de nybagte forældre. Især mødrene kan opleve et tab af selvværd. Et dansk studie fra 2015 viser, at sygeplejersken kan spille en central rolle for nybagte mødres trivsel.

Onsdag, 12 april 2017

Mange gravide kvinder har en forventning om, at det kommende moderskab vil udløse en tilstand af lykke. Men hvad sker der, når lykken udebliver?

OM CENTER FOR BØRNELIV

KONTAKT

Børns Vilkår

Trekronergade 26
2500 Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev