Center for Børneliv indsamler og behandler dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside, abonnerer på vores nyhedsbreve eller tilmelder dig et af vores arrangementer. I det følgende giver vi en mere dybdegående beskrivelse af vores privatslivspolitik.

Hvilke oplysninger indsamler vi – og hvorfor?

Lås

Når du besøger Center for Børnelivs hjemmeside og benytter dig af dens funktioner, indsamler vi cookies. En cookie lille stykke kode som fortæller os om din brug af vores hjemmeside.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i et af vores arrangementer, så indsamler vi personoplysninger om dig for at kunne tilbyde dig disse ydelser. Det vil altid fremgå hvilke oplysninger der er obligatoriske at udfylde(*), og vi bruger ikke disse oplysninger til andre formål.

Der skelnes mellem almindelige og følsomme personoplysninger. De oplysninger vi indsamler om dig er oftest almindelige personoplysninger som navn, e-mailadresse, stilling, uddannelsesbaggrund og arbejdsplads.

Personfølsomme data er oplysninger som eksempelvis CPR-nummer, helbredsforhold, funktionsnedsættelse, fagforening, seksuelle forhold eller biometriske data. Vi indsamler som hovedregel aldrig personfølsomme data om dig. Hvis dette alligevel skulle blive nødvendigt, gør vi det ikke uden dit eksplicitte samtykke.

Nyhedsbreve
Når du tilmelder dig vores forskningsbaserede nyhedsbrev beder vi dig om at udfylde udvalgte personoplysninger såsom dit navn, din email-adresse, din uddannelse og stilling. Når vi sender dig vores nyhedsbreve, sker dette via programmet Mailchimp. Nogle af dine personoplysninger deles derfor automatisk med Mailchimp, når du skriver dig op til vores nyhedsbrev. Vi har en databehandlingsaftale med Mailchimp, der sikrer, at dine oplysninger ikke bliver delt videre. Du kan altid afmelde dit abonnement hos os – enten ved klikke på ”afmeld nyhedsbrev” nederst i mailen du har modtaget fra os, eller ved at kontakte os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Deltagelse i arrangementer
Når du tilmelder dig arrangementer via vores hjemmeside, beder vi sig ligeledes om at udfylde udvalgte personoplysninger. Tilmelder du dig et betalingskrævende arrangement, vil vi også spørge om oplysninger vedrørende din arbejdsplads, eksempelvis EAN eller CVR-nummer, så vi kan fakturere dig for din deltagelse. Når vi fakturerer dig, benytter vi programmet e-conomic, som ligeledes får indsigt i udvalgte personoplyninger om dig og din arbejdsplads. Som med Mailchimp har vi også en databehandlingsaftale med e-conomic.

Spørgeskemaundersøgelser
Hvis du deltager i en af vores spørgeskemaundersøgelser, eksempelvis hvis vi laver en brugerundersøgelse, spørger vi som hovedregel ind til almindelige personoplysninger om dig (køn, alder, uddannelse mv.). Din deltagelse er dog altid anonym, medmindre du aktivt vælger at dele dine personoplysninger med os.

Foto og video
Hvis du deltager i et af vores arrangementer, er der en mulighed for, at du optræder på billed- eller videomateriale fra arrangementet, som vi deler på vores hjemmeside eller på et af vores sociale medieplatforme. Dog kun hvis der er talte om ”stemningsbilleder” eller billeder af grupper. Er der tale om et portrætfoto eller en video hvor kun du optræder, spørger vi dig om lov, inden vi bruger materialet.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Vi behandler kun dine personoplysninger i tredjepartsprogrammer- eller systemer som vi har tillid til, og har indgået databehandleraftaler med. Dette er hovedsageligt Mailchimp (til udsendelse af nyhedsbreve), Eventmanager (tilmelding til arrangementer på vores hjemmeside) og e-conomic (bogføring og fakturering ved deltagelse i betalingskrævende arrangementer).

Vores hjemmeside hostes af firmaet Joomlakonsulenten, som samtidig står for sikkerheden omkring databehandlingen på vores hjemmeside.

Derudover behandler vi persondata på vores computere og mobile enheder.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi behandler kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for os at gøre det. Hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger kan derfor variere, alt efter hvad vi bruger dine personoplysninger til.

Nyhedsbreve
Vi behandler dit navn, din e-mailadresse, din uddannelse og din stilling så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Slettes: Ved afmelding af nyhedsbrevet.

Tilmelding til arrangement
Vi behandler dit navn, din e-mailadresse, din stilling og din arbejdsplads/uddannelsesinstitution og eventuelt transaktionsdata, når du tilmelder dig et af vores arrangementer.
Slettes: Efter 2 år.

Spørgeskemaundersøgelser
Surveys i udgangspunktet altid anonyme, men vi spørger alligevel ind til udvalgte peronoplysninger.
Slettes: Efter 2 år.

Uopfordrede jobansøgninger
Hvis du sender os en uopfordret jobansøgning via mail, så gemmer vi den i ét år ved dit samtykke.
Slettes: Efter 1 år.

Samarbejde med Center for Børneliv
Persondata indsamlet og behandlet i forbindelse med samarbejde med Center for Børneliv, herunder e-mails.
Slettes: Efter 5 år.

Foto og video
Portrætfotos og videoer af enkeltpersoner slettes efter aftale.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Når vi behandler dine personoplysninger, er det vigtigt for os, at vi gør det med omtanke. Alle personoplysninger findes enten på servere, computere eller mobile enheder med begrænset adgang. Vi gemmer ikke personoplysninger i vores interne drev- og mappesystemer.

Hvis vi har fysiske personoplysninger på Center for Børnelivs kontor, opbevares disse sikkert og aflåst.

Dog kan vi ikke garantere, at der ikke sker uautoriserede forsøg på at adgang til de personoplysninger vi er i besiddelse af. Hvis vi bliver bevidste om, at der er sket brud på datasikkerheden, enten fysisk eller digitalt, så er vi forpligtede til at kontakte dig og datatilsynet indenfor 72 timer.

Din ret til adgang, rettelser og sletning

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har om dig, hvor de stammer fra og hvad vi bruger dem til. Du har også ret til at få rettet dine personoplysninger eller få begrænset behandlingen af dem.

Vores behandling af dine personoplysninger afhænger af dit samtykke – så du kan altid trække dette samtykke tilbage. Du har dermed ret til at få slettet de personoplysninger vi har indsamlet om dig.


Ændringer i privatlivspolitikken

Vores privatlivspolitik kan ændre sig. Hvis dette sker, vil det fremgå på vores hjemmeside. Er ændringerne dog betydelige, vil vi underrette dig via e-mail.

Hvis du nogle spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke ikke med at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..