Pr. 1. januar 2021 er Center for Børnelivs aktiviteter overgået til Børns Vilkår.

Børns Vilkår og Center for Børneliv har en fælles interesse i at formidle forskning på en let tilgængelig og praksisnær måde, som matcher fagprofessionelles behov.

Evnen til at bygge bro mellem forskning og praksis er et vigtigt bidrag til vores fælles indsatsområde, og Center for Børnelivs formål om at fremme helhedsorienterede og tværfagligt koordinerede indsatser til gavn for børn og familier bidrager til Børns Vilkårs ambition om at stoppe svigt af børn.

Center for Børnelivs historie
Kimen til Center for Børneliv blev lagt for flere år siden, da en række ledende sundhedsplejersker og forskere tog initiativ til et forum, der skulle fremme brugen af forskning i praksis – specifikt i fagprofessionelles møder med gravide, børn og familier. Siden har Center for Børneliv henvendt sig til alle faggrupper, der arbejder med børn og familier.

Gennem flere års frivillig indsats fra en lang række personer, og med økonomisk støtte fra Det Obelske Familiefond og Ole Kirk's Fond, blev Center for Børneliv stiftet i begyndelsen af 2015.

 


 Læs hele nyheden her.


 

OM CENTER FOR BØRNELIV

KONTAKT

Børns Vilkår

Trekronergade 26
2500 Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev