Mangler du hjælp til at skrive en fonds-eller puljeansøgning? Så kan Center for Børneliv hjælpe dig og dine kolleger med at gøre idé til projekt.

PenI Center for Børneliv har vi flere års erfaring med projektudvikling og fundraising.

Vi har flere gange hjulpet offentlige aktører med at søge midler til projekter der støtter gode børne- og familieliv. Vi orienterer os altid mod den nyeste viden på et givent område, og forsøger på nye og kreative måder at bringe denne viden i spil i forhold til jeres projektidé eller indsats.

Vi kan bidrage med sparring og bistand i forhold til:

  • Idéudvikling og rammesætning af projekter
  • Forskningsbaseret research
  • Organisering af projekt
  • Implementering & evaluering
  • Formidling af projektet
  • Facilitering af tværfagligt samarbejde

Har du en projektidé som du ønsker sparring på, så kontakt os!

Skærmbillede 2019 08 22 kl. 11.14.30


Det siger andre...

Egedal"Vi havde Rikke fra Center for Børneliv med inde over vores projektansøgning.
Rikke havde en fabelagtig god evne til at stille os en masse refleksive spørgsmål under møderne i processkrivningen. Det gjorde, at vi selv under processen blev skarpere på, hvor vi ville hen og hvad der var muligt.
Vi aftalte ved hvert møde en konkret plan om hvad Rikke ville beskrive og hvad vi selv skulle undersøge af statistik for baggrund, økonomiske udregninger og dialog med samarbejdspartnere. Det var første gang at jeg gjorde brug af bistand fra Center for Børneliv, men det er bestemt ikke sidste gang, og jeg kan kun give den bedste anbefaling om at anvende Center for Børneliv".
Nina Kristensen Rasch, leder af sundhedstjenesten og tandplejen, Egedal Kommune

 

Center for Børneliv havde en evne til at systematisere, guide os igennem og stille gode og også lidt frække, udfordrende spørgsmål, der fik vores faglige refleksion endnu mere op i gear
Pernille Fabricius, Lyngby-Taarbæk Kommune

LTK2Vi kontaktede Center for Børneliv for at få bistand til at søge satspuljemidler til projekt "Familien i Centrum". Center for Børneliv havde en evne til at systematisere, guide os igennem og stille gode og også lidt frække, udfordrende spørgsmål, der fik vores faglige refleksion endnu mere op i gear - og det resulterede i et projekt, som er godt gennemreflekteret fra ende til anden. Jeg var også glad for de mere tekniske overvejelser vi fandt frem til sammen i forbindelse med udformningen af ansøgningen. Ansøgningen udløste, at vi fik projektmidlerne". 

Pernille Fabricius, leder af Sundhedsplejen, Lyngby-Taarbæk Kommune 


Støt os:

Du skal vælge beløb!

Bliv Medlem - Og støt os

Klik her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev