Julie Ellesøe Jespersen

Er du studerende på en samfundsvidenskabelig, humanistisk eller sundhedsvidenskabelig uddannelse – og vil du være med til at formidle den nyeste forskning om børn og familier til fagprofessionelle? Så er du måske Center for Børnelivs nye studentermedarbejder!

Torsdag, 02 maj 2019 09:55

Børns Vilkårs Årsmøde 2019

Hvordan og i hvilket omfang svigtes børn i dagens Danmark? Hvad ved vi om den stigende andel af børn og unge der oplever mental mistrivsel, og hvordan bruger og forstår børn og unge digitale medier? Dette var hovedtemaerne da Børns Vilkår tirsdag. d. 30. april afholdt årsmøde i København. Få et indblik i de vigtigste pointer fra dagen her.

Hvordan får vi skabt et bedre tværprofessionelt samarbejde om sårbare børn og familier? Det var udgangspunktet for et arrangement afholdt af Småbørnsløftet – et initiativ under Tænketanken DEA og Egmontfonden, der skal sætte fokus på tidlige indsatser for børn og familier i barnets første 1000 dage.

Den 20. juni 2019 inviterer Center for Børneliv, CRUNCH, Københavns Professionshøjskole og VIA til den tværfaglige konference "Tidlig indsats - hvad virker?" i Aarhus.

Mandag d. 25. marts holdt Center for Børneliv sin årlige generalforsamling. Her indtrådte to nye medlemmer i bestyrelsen, og Klaus Wilmann, tidligere formand for Børnerådet, overtog formandskabet i Center for Børneliv.

Mandag d. 25. marts afholdes Center for Børnelivs årlige generalforsamling. Her er stiller to nye kandidater op til Center for Børnelivs bestyrelse. Mød de opstillede kandidater, Mette Ellegaard og Sofie Danneskiold-Samsøe.

Onsdag, 13 Februar 2019 11:23

Hvem er vi?

Center for Børneliv er en non-profitorganisation, der bygger bro mellem forskning og praksis. Centrets formål er at fremme helhedsorienterede og tværfagligt koordinerede indsatser til gavn for børn og familier.

Kimen til Center for Børneliv blev lagt for flere år siden, da en række ledende sundhedsplejersker og forskere tog initiativ til et forum, der skulle fremme brugen af forskning i praksis – specifikt i fagprofessionelles møder med gravide, børn og familier. I dag henvender Center for Børneliv sig til alle faggrupper, der arbejder med børn og familier.

Gennem flere års frivillig indsats fra en lang række personer, og med økonomisk støtte fra Det Obelske Familiefond og Ole Kirk's Fond, blev Center for Børneliv stiftet i begyndelsen af 2015.

Centeret har i dag til huse i Diakonissestiftelsens lokaler på Frederiksberg.

 

Tirsdag, 12 Februar 2019 16:38

Book et oplæg

Få et fagligt brush-up på den nyeste viden på børneområdet

Center for Børneliv er et videnscenter skabt af praksis til praksis. Vi tilbyder faglige oplæg, der opdaterer dig og dine kolleger med den nyeste forskningsbaserede viden om børn og familier – altid med afsæt i jeres behov for viden.


Populære oplæg

Skærmbillede 2019 03 14 kl. 09.39.40

Skærmbillede 2019 03 14 kl. 09.39.53


Interesseret i at høre mere?
Skal Center for Børneliv holde et fagligt oplæg på jeres næste personalemøde eller temadag? Så kontakt Center for Børneliv på eller  og få et uforpligtende tilbud.

Andre temaer
I Center for Børneliv har vi viden om en lang række børnefaglige temaer. Ønsker du eller din arbejdsplads et fagligt oplæg om et bestemt tema, så tøv ikke med at kontakte os. Blandt de temaer, vi tidligere har formidlet viden om, er blandt andet:

  • Børn og søvn
  • Børn og unges seksualitet
  • Gode børneliv efter skilsmissen
  • Tidlige indsatser på børneområdet
  • Flygtningebørns trivsel

  

Tirsdag d. 12. marts 2019 holder Center for Børneliv et fagligt oplæg på konferencen "Far for Livet" som afholdes af Forum for Mænds Sundhed.

Side 1 ud af 6

Støt os:

Du skal vælge beløb!

Bliv Medlem - Og støt os

Klik her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev