Aktuelt fra Center for Børneliv

Center for Børneliv inviterer til generalforsamling og et spændende fagligt oplæg ved socialrådgiver og familieterapeut Karen Glistrup. Hvis du har interesse for en tættere kobling af forskning og praksis - så bliv medlem af Center for Børneliv og vær med til at give form til Center for Børnelivs fremtid under generalforsamlingen.

Susanne

Dette års generalforsamling sætter fokus på, hvordan Center for Børneliv bedst kan tjene praksis. Det er ekstra relevant i år, da centeret har fondsmidler til og med starten af 2019.

Tid og sted: 15. marts kl. 18.00-20.30 i København, Professionshøjskolen Metropol, Tagensvej 18, Bygning C, lokale C212

Forslag til behandling: Input til under generalforsamlingen sendes senest d. 22. februar til Center for Børnelivs formand Susanne Dahl på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Deltag: Alle medlemmer er velkomne. Kollektive medlemmer kan sende 3 kolleger til generalforsamlingen. Tilmeld jer ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at skrive hvor mange deltagere I kommer samt navnene på disse, når I tilmelder jer. Vi byder på lidt godt at spise og drikke undervejs. Tilmelding skal ske senest d. 7. marts!

Der er flere faglige fordele ved et kollektivt medlemskab - fx rabat på årets konference "Tidlig Indsats - Hvad Virker?" og på e-learning-kurset "Trivsel efter skilsmissen".

Deltagelse uden medlemskab: I år er der mulighed for at deltage i generalforsamlingen og høre det spændende faglige oplæg, selv hvis du ikke er medlem. Ved deltagelse uden medlemskab er prisen 100 kr. per person. Dette inkluderer forplejning og oplæg med Karen Glistrup. Du kan tilmelde dig generalforsamlingen ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - husk at skrive "GF18 + Dit navn" i emnefeltet. Tilmeldingsfrist er den 8. marts!
Betaling foregår via MobilePay på nummer 76356 - husk at skrive "GF18 + dit navn". Deltagelse uden medlemskab giver ikke stemmeret ved årets generalforsamling. 


Fagligt oplæg: hvordan taler vi med børn om svære emner? 

Temaet "Hvordan taler vi med børn om svære emner?" følger op på et centralt budskab i den forskning, som Center for Børneliv har formidlet i årets nyhedsbreve: Børn har et stort behov for at tale mere med voksne om svære oplevelser og følelser – både med forældre og fagpersoner.

  • Vi ser det hos børn, der oplever skilsmisse - ikke mindst hos børn med etnisk minoritetsbaggrund.
  • Vi ser det hos børn med alvorlig sygdom i familien.
  • Vi ser det hos børn og unge, der gør sig mange tanker om seksualitet.

Samtidig kan både forældre og fagprofessionelle finde det svært at tale med børnene om emner, som også kan være følsomme for voksne. Socialrådgiver, familie- og psykoterapeut (MPF) Karen Glistrup vil i sit oplæg "Hvad børn ikke ved - har de ondt af” sprede inspiration til gode samtaler med børn om svære emner.

Læs Karen Glistrups præsentation af oplægget her eller se Karen Glistrup fortælle om børns vanskeligheder, når mor eller far rammes af psykiske lidelser, i nedenstående video:

 

OM CENTER FOR BØRNELIV

KONTAKT

Børns Vilkår

Trekronergade 26
2500 Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev