Aktuelt fra Center for Børneliv

Center for Børneliv er pr. 1. januar 2021 blevet en del af børneorganisationen Børns Vilkår.

Center for Børneliv bliver en del af Børns Vilkår

 


Kære medlem, læser eller ven af Center for Børneliv,

Siden 2015 har Center for Børneliv arbejdet for at bygge bro mellem forskning og praksis på børneområdet. Centret blev grundlagt på initiativ fra en række ledende sundhedsplejersker, og siden da har vi formidlet og omsat ny viden om børns sundhed, udvikling og trivsel til praksis.

Siden første dag har visionen været at gøre ny børnefaglig viden mere tilgængelig for fagprofessionelle, der hver dag arbejder med børn og familier i praksis – med afsæt i deres ønsker og behov for aktuel og ny viden.

En anden af centrets visioner har været at ville skabe større sammenhæng på tværs af de faggrupper, der hver især arbejder for, at alle børn i Danmark får de bedste muligheder for at udvikle sig og trives.

Igennem årene har vi realiseret disse visioner gennem en lang række projekter, udgivelser, arrangementer og ikke mindst spændende samarbejder med organisationer, forskere og fagprofessionelle landet over. 

Fra 1. januar 2021 har centrets arbejde fået nye rammer.

Center for Børneliv er overgået til at blive en del af Børns Vilkår, der som én af de største børneorganisationer i Danmark, arbejder for at stoppe svigt af børn og unge.

Vi glæder os over vores nye rammer og muligheder for at formidle aktuel og ny børnefaglig viden til praksis.

Som en del af Børns Vilkår vil vi fortsat bidrage til, at ny viden om børns sundhed, udvikling og trivsel kommer ud i praksis. Derudover skal centrets mangeårige erfaring med småbørnsområdet bidrage med et større fokus på, at også de mindste børn bliver set, hørt og får hjælp, når de udsættes for svigt.

Derfor vil I fortsat modtage aktuel viden fra os - snarest via Børns Vilkårs nyhedsbrev til fagpersoner.

Vi glæder os til centrets næste kapitel, og vi ser frem til, at I fortsat vil følge med.

De bedste hilsner,
Alle os i Center for Børneliv

Hvad betyder det for dig, der læser med?

- Hvis du abonnerer på Center for Børnelivs nyhedsbrev, vil du fortsat modtage ny og praksisrelevant viden i din indbakke - inden længe bliver afsenderen blot Børns Vilkårs nyhedsbrev til fagpersoner. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i den mail, du modtager.

- Når du modtager Børns Vilkårs nyhedsbrev til fagpersoner, vil du også modtage øvrige relevante nyheder fra Børns Vilkår, der er målrettet fagpersoner, der arbejder med børn og familier i praksis.

 

OM CENTER FOR BØRNELIV

KONTAKT

Børns Vilkår

Trekronergade 26
2500 Valby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev