Nyheder

Der var stort engagement og lyst til at vidensudveksle, da jordemødre, sundhedsplejersker, dagplejere, vuggestuepædagoger, pædagogiske konsulenter, Bydelsmødre og Baba d. 7. februar mødtes til tværfagligt seminar i Nordea-fondens lokaler på Christianshavn. 

Mor og brn tabletMandag d. 23. marts kl. 17-19 inviterer Center for Børneliv til generalforsamling på Frederiksberg med et spændende, fagligt oplæg om digitale børneliv.

Dette års generalforsamling sætter fokus på Center for Børnelivs aktuelle arbejde for at sikre alle børn gode og trygge børneliv - og hvordan centret i fremtiden kan fortsætte sit arbejde med at omsætte mere børne- og familiefaglig viden til praksis. Samtidig byder aftenen også på et fagligt oplæg om Center for Børnelivs aktuelle projekt "Gode digitale vaner i småbørnsfamilier".

Der var stor begejstring for et tættere tværfagligt samarbejde blandt fagprofessionelle, da Center for Børneliv fredag d. 1. november afholdt seminaret ”Gode digitale vaner i småbørnsfamilier” i Hjørring. På seminaret skulle deltagerne blandt andet udvikle nye værktøjer, der skal sætte skub i dialogen om gode digitale vaner blandt gravide og forældre i småbørnsfamilier. Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Støt os:

Du skal vælge beløb!

Bliv Medlem - Og støt os

Klik her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev