Partnere

 Her finder du en oversigt over de organisationer som Center for Børneliv samarbejder med:

 

crunch logo

 

 

Center for Research on Universal Child Policies

              CRUNCH er et forskningsprojekt, der vil undersøge effekten af universelle børneindsatser i Danmark. CRUNCH er et samarbejde mellem VIVE, Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Frederiksberg Kommune og Center for Børneliv. Center for Børneliv bidrager med at videreformidle projektet og dets resultater. CRUNCH er finansieret af Innovationsfonden.

 KP logo external use DK Black RGB

 

 Københavns Professionshøjskole

 

 

Københavns Professionshøjskole (tidl. Metropol & UCC) og Center for Børneliv har et løbende samarbejde om at bygge bro mellem forskning og praksis. Samarbejdet har blandet udmundet sig i foredragsrækken 'Mennesket bag Professionen', halvdagsseminaret 'Inddragelse af fædre i sårbare småbørnsfamilier' (august 2018), samt konferencen 'Tidlig indsats - hvad virker?' (september 2018).

 

 

   sus lille

 

 

Socialt

Udviklingscenter SUS

   

Socialt Udviklingscenter SUS og Center for Børneliv samarbejder om to fædreprojekter, der skal sikre en bedre inddragelse af fædre i sårbare småbørnsfamilier: Projekt 'Til Gavn For Barnet' (2016-17) hvor Center for Børneliv bl.a. bidrog med et vidensnotat om den nyeste forskning om fædre. Projektet blev støttet af Det Obelske Familiefondog har dannet grobund for projekt 'Fædre på forkant' der løber fra 2018-19.

 

 danskflygt

 

 

Dansk Flygtningehjælp

  Dansk Flygtningehjælp samarbejdede i 2017 med Center for Børneliv om konferencen "Gode Børneliv for Flygtninge i Danmark" som blev afholdt både i København og i Aarhus. 

BV logo lille

 

Børns Vilkår

  Børns Vilkår lagde i 2017 lokaler til Center for Børnelivs konference "Gode Børneliv for Flygtninge i Danmark" i København og bidrog med at udbrede konferencen.

 

Folkebevægelsen logo

 

 

 

Folkebevægelsen for Asylbørns Fremtid

 

 

Center for Børneliv støtter Folkebevægelsen for Asylbørns Fremtid, fordi vi mener, at alle børn og unge i Danmark har ret til en tryg barndom og opvækst.

Opdateret d. 13. juni 2018.

 

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev