Konference 2018: Tidlig indsats - hvad virker?

fuld salCenter for Børneliv, CRUNCH og Professionshøjskolen Metropol inviterer i 2018 til konferencen "Tidlig indsats - hvad virker?"

Center for Børnelivs brugere har valgt årets tema: tidlig indsats.

På konferencen kan du høre om den nyeste danske forskning om tidlige indsatser i Danmark samt om kommunale erfaringer med tættere koordineret opsporing og mere samarbejde mellem de faggrupper, der først møder gravide, småbørn og deres familier.

Oplægsholderne er:

  • Nina Madsen Sjø, Ph.d. (AU), psykolog.: Hvad er trivsel hos de helt små børn – og hvordan måler vi den?  

  • Rasmus Landersø, økonom og socialforsker v. Rockwoolfondens forskningsenhed: Hvilken betydning har det for børns livschancer og lighed i sundhed, at vi sætter ind tidligt?

  • Mette Skovgaard Væverpsykolog og leder af Center for Tidlig Indsats og Familieforskning: Tidlig screening med metoden ADBB og anvendelsen af ADBB i praksis .

  • Maiken Pontoppidan, forsker i forælderindsatser v. VIVE: Hvad er effekten af forældrerettede indsatser målrettet "at-risk"-forældregrupper og andre grupper?

  • Gladsaxe Kommune: En strategi for tidlig indsats - Hvilken betydning har et velkoordineret tværfagligt samarbejde under tidlige indsatser for børns og familiers trivsel?

  • Thomas Gitz-Johansen, forsker i pædagogik v. Roskilde Universitet: Hvad vil det sige, at børn "har det godt" i vuggestuen - og hvad skal der til? Kvalitativ undersøgelse baseret på observationsstudier i danske vuggestuer.

Information om konferencen samt køb af billetter følger her på siden i løbet af januar 2018.

Konferencen afholdes i samarbejde med CRUNCH - Center for Research on Universal Child Policies - og Professionshøjskolen Metropol 

PHmetropol logo          crunch logo               logo

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev