Konference 2018: Tidlig indsats - hvad virker?

Photo by Michal Bar Haim on Unsplash

Center for Børneliv, CRUNCH og Københavns Professionshøjskole inviterer d. 12. september 2018 til konferencen "Tidlig indsats - hvad virker?"

På konferencen kan du høre om den nyeste danske forskning om tidlige indsatser i Danmark samt om kommunale erfaringer med tættere koordineret opsporing og mere samarbejde mellem de faggrupper, der først møder gravide, småbørn og deres familier.

Tid: Onsdag d. 12. september 2018 fra kl. 9:00-16.00 (registrering fra 8:30).

Sted: Københavns Professionshøjskole (tidl. Metropol & UCC), Sigurdsgade 26, 2200 København N, Auditorie 086

Pris: 1450 kr. per person. OBS: Hvis din arbejdsplads er kollektivt medlem af Center for Børneliv, kan I få 10% rabat på op til fem deltagere.


Oplægsholdere:

 • Nina Madsen Sjø: Ph.d. (AU), psykolog.: Hvad er trivsel hos de helt små børn – og hvordan måler vi den?  

 • Rasmus Landersø: cand.polit., ph.d. og seniorforsker ved Rockwool Fondens Forskningsenhed: Tidlig indsats, mulighed for læring, udvikling og social mobilitet.

 • Johanne Smith-Nielsen: ph.d. og psykolog ved Center for Tidlig Indsats og Familieforskning, Institut for Psykologi, Københavns Universitet: ADBB-metoden - de første erfaringer fra praksis.
 • Maiken Pontoppidan: forsker i forældreindsatser v. VIVE: Hvad er effekten af tidlige, forældrerettede indsatser hos "at-risk"-forældregrupper og andre forældregrupper?
 • Linda Malmgren: ledende sundhedsplejerske, Gladsaxe Kommune: En strategi for tidlig indsats - Hvilken betydning har et velkoordineret tværfagligt samarbejde under tidlige indsatser for børns og familiers trivsel?

 • Thomas Gitz-Johansen: lektor ved Center for Daginstitutionsforskning, Institut for Mennesker og Teknologi, Roskilde Universitet: Følelsesmæssig omsorg og omsorgsbehov i vuggestuen.

 • Miriam Wüst: forsker i familie- og sundhedsøkonomi v. VIVE og projektleder i CRUNCH - Center for Research on Universal Child Policies: Hvilken ny viden kunne vi opnå om spæd- og småbørns trivsel og udfordringer, hvis vi arbejdede mere systematisk med data til forskning?

Vi forventer at kunne åbne for tilmeldinger i uge 16 eller 17.

Konferencen afholdes i samarbejde med CRUNCH - Center for Research on Universal Child Policies - og Københavns Professionshøjskole (tidl. Metropol & UCC).

UCC Metropol 200x75 1          crunch logo               logo

2 kommentarer

 • Kommentar link onsdag, 07 februar 2018 13:57 Skrevet af Trine Venbjerg Hansen

  Hej med jer
  Hvornår er det muligt at tilmelde sig?

  Mange hilsner
  Trine

 • Kommentar link fredag, 09 februar 2018 12:57 Skrevet af Drós Djurhuus, projektmedarbejder hos Center for børneliv

  Tak for din interesse i årets konference!
  Vi har endnu ikke fastsat en dato for, hvornår tilmeldingen starter, men der vil komme mere information om det her på hjemmesiden snarest.

Skriv en kommentar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev