Fie Maria Bondesen

Som tredje foredragsholder i foredragsrækken ”Mennesket bag professionen” åbnede psykolog og børnesagkyndig Jane Bækgaard d. 9. januar op for følelserne, som bor i os alle – både som personer og som fagpersoner, der arbejder med børn og familier.

D. 12. december overtog børnelæge Niels Michelsen stafetten i Center for Børnelivs og Professionshøjskolen Metropols foredragsrække ”Mennesket bag professionen”. Her fik deltagerne indblik i en unik personlighed med over 40 års erfaring i arbejdet med omsorgssvigtede og misbrugte børn og unge.

D. 28. november indledte sundhedsplejerske og faglig leder i Ishøj Anne-Dorthe Roland Center for Børnelivs foredragsrække ”Mennesket bag professionen”. Det blev en spændende og lærerig eftermiddag, som satte barren højt for det professionelle og personlige udbytte, som deltagere kan forvente af de kommende foredrag.

Den 29.-31. maj blev ”The 2nd International Young Carers Conference” afholdt i Malmø, med fokus på børn som omsorgsgivere. Formålet var at opfordre samfundet til at tage større ansvar og aktualisere FN’s Børnekonvention – med fokus på børn som pårørende til alvorligt fysisk eller psykisk syge familiemedlemmer. Her får du nogle af dagens centrale pointer fra dagens hovedtalere.

Mange familier udskrives hurtigt efter fødslen. Hvilke konsekvenser har det for mødrene og deres spædbørn – og hvordan sikres børnenes trivsel og forældrenes tryghed?

Flere og flere singlekvinder bliver gravide med donorsæd. Det viser Den Nationale Fødselskohorte. Har den moderne kvindes ønsker, drømme og behov for forældreskab og familiedannelse ændret sig, eller vælger kvinder i dag at blive solomødre af helt andre grunde?

Støt os:

Du skal vælge beløb!

Bliv Medlem - Og støt os

Klik her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev