Center for Børneliv søger praktikant

Er du Center for Børnelivs nye praktikant i 2018?

fuld sal

Er du studerende på en samfundsvidenskabelig, humanistisk, informationsvidenskabelig eller sundhedsvidenskabelig uddannelse og vil du være med til at formidle den nyeste nordiske forskning om børn og familier til fagprofessionelle? Så er du måske Center for Børnelivs næste praktikant.

Center for Børneliv er en fondsstøttet non-profit organisation, som arbejder for at bygge bro mellem forskning og praksis. Det gør vi blandt andet ved at formidle ny forskning om børne- og familieliv til fagpersoner, der arbejder med børn. Det er vores opgave er at gøre det let og interessant at orientere sig i ny, kvalificeret og faglig relevant viden, så vi ad denne sikrer de bedste muligheder for børns udvikling og trivsel.

Dine arbejdsopgaver kan være flere af følgende:

  • At søge litteratur, og være med til at skrive artikler til vores forskningsbaserede nyhedsbreve
  • At vedligeholde og udvikle Center for Børnelivs profiler på de sociale medier samt markedsføring af Center for Børnelivs bidrag til praksis.
  • At opdatere centerets hjemmeside (CMS: Joomla - hvis du ikke kender det, kan vi hurtigt lære dig det)
  • At bidrage til at planlægge og afholde Center for Børnelivs konferencer
  • Øvrige ad hoc opgaver - f.eks. at udvikle brugeranalyser, så vi bliver bedre til at ramme behov i praksis, at assistere under bestyrelsesmøder og være med til at udvikle andre former for forskningsformidling - fx podcast, film og e-learning.

Hvem er du:

  • Du har færdiggjort din bachelor
  • Du har en stor interesse for området børn, unge og familier
  • Du er stærk i skriftlig formidling og kan formulere dig kort, korrekt og præcist
  • Du er dedikeret, grundig og selvstændig
  • Du har mod på at lære nyt og er god til at have flere bolde i luften.

Det siger dine kolleger om teamet:

Vi er et lille team i et hyggeligt kontormiljø med en uformel stemning og masser af gåpåmod og ambitioner. Centerets studentermedarbejdere fortæller, at de oplever at få stor indflydelse på, hvad de arbejder med og hvordan de løser deres opgaver. Hvis der er noget, som du er særligt god til eller glad for at lave, så vil vi forsøge at tilpasse dine opgaver efter det. Omvendt forventer vi også, at du tager del i de mere rutineprægede opgaver.

Din tid hos os:

Vi gør hvad vi kan for at tilpasse studerendes timer i centeret til deres studieforløb – og forventer samme fleksibilitet den anden vej rundt. Dit timeantal vil afhænge af de rammer, som dit studie definerer. Praktikken er ulønnet. Opstart fra februar 2018, eller så snart du kan.

Har opslaget fanget din interesse, eller har du spøgsmål til os - så send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Skriv i emnefeltet: Praktikant 2018.

Vi glæder os til at møde dig!

 

Skriv en kommentar

Støt os:

Du skal vælge beløb!

Bliv Medlem - Og støt os

Klik her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev